13 Ağustos 2013 Salı

Plotter Makina, Plotter Satış Hakkında Herşey

Plottersatis.com; Plotter makineler ve  plotter sarf malzemeleri konusunda her türlü bilgiye sahip olunabilecek oldukça güzel bir site. Site içerisinde çeşitli markaların plotter makinelerini, plotter plan kopya ürünlerini, plotter kağıt ve plotter kartuş çeşitlerini görebilirsiniz. Araştırmasını yapacağınız ürünün geniş yelpazede çeşitlerini bulabilirsiniz. Ayrıca ikinci el plotter makine almak isteyenler için site içinde bu tarz ürünlerin yer alması kullanıcılar için bulunmayacak bir fırsat.

Biz müşteriler, internet üzerinde bir ürün araştırırken öncelikle sitenin güvenilirliğine ve verdiği bilgilerin genişliğine dikkat ederiz. Plottersatis.com müşterileri için oldukça özenli ve güven verici bir site hazırlamış. Siteye girdiğimizde ana sayfada bizi üç tane bölüm karşılıyor. İlk bölüm “Hizmetler” kısmı. Hizmetler kısmında makinelerle ilgili markaların verdiği plotter teknik servislere nasıl ulaşılabileceği,  plotter teknik servislerin hangi şehirlere hizmetinin bulunduğu, plotter kartuş dolumu ve kağıt satışıyla ilgi bilgiler yer alıyor. İkinci kısım; “Haberler” kısmı. Burada plotterlarla ilgili yayınlanan haberler yer almakta. Plotter piyasasında yaşananlara kısa yoldan kolayca buradan takip etmek mümkün. Ve üçüncü bölüm olan “Hakkımızda” kısmı. İnternet üzerindeki sitelerin güvenilirliğini araştırmak için kullanıcıların en çok bilgi alabileceği yer bu bölümdür. Hakkımızda kısmında firmayla ilgili tanıtıcı bilgiler ve firmanın referansları yer alıyor.
Gelelim sitenin içeriğine…Daha önce de vurguladığımız gibi site içeriği gayet geniş kapsamlı. Plotter Ürünler, “Plotter 2.el” ve” Plotter İletişim” bölümlerinden oluşan plottersatis.com her bir bölümde müşterilerine ayrıntılı bilgiler veriyor. “Plotter Ürünler” kısmından başlayalım siteyi tanımaya. Ürünler kısmında öncelikle satışı yapılan plotter makineler yer alıyor. Hp, Mita,Rowe, Kip, Neolt, Xerox,Seiki,Canon, Foldjet, Latex, Rigoli, Olympos, Proton gibi markalar ve markalara ait plotter modeller bu kısımda ürün detaylarıyla birlikte yer alıyor. Bunun yanı sıra plan kopya malzemeleri ve servisi, markaların plotter kağıt çeşitleri ve kartuş çeşitleri de detaylarıyla sitede mevcut.  Sitenin  “Plotter 2. El” kısmından ise Hp, Oce, Foldjet gibi  markaların  “Plotter 2. El” modellerini inceleyebilirsiniz.  Son olarak “İletişim” kısmından firmanın telefon numarasına ve adres bilgilerine erişebilirsiniz.

Plottersatis.com sitesinde ana sayfada yer alan “Plotter Online Yardım” kısmından yaşadığınız sıkıntılarla alakalı anında yardım alabilir ve ziyaretçi defteri kısmından görüş önerilerinizi site yönetimine iletebilirsiniz. Plottersatis.com’da aradığınızı daha rahat bulabilmeniz için siteyi kısaca tanıttık.  Umarım verdiğimiz bilgiler ışığında siteyi ziyaret eder ve istediğiniz bilgilere ulaşırsınız..

1 yorum:

  1. Firmanızdan Hp T790 plotter aldım. Hizmetinizden çok memnunum. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil